Cavitatia | Liposuctia virtuala | Piata Victoriei


Cavitația sau Liposucția Virtuală este o procedură eficientă și sigură care ajută la slăbirea localizată, astfel pierzându-se centimetri la fiecare ședință și eliminându-se definitiv depozitele de grăsime de pe șolduri, abdomen, coapse, fese sau brațe.

Aceasta se bazează pe efectul ultrasunetelor de joasă frecvență (20-40 Khz ), care datorită presiunii pe care o generează provoacă formarea unor mici bule de gaz (bule cavitaționale) și succesiva lor implozie, rupând în acest fel membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrată celula adipoasă, tot conținutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grași, toxine) este absorbit de limfă și drenat prin sistemul limfatic.

Descoperă beneficiile acesteia:
• Dezintegrează țesutul adipos;
• Reduce consistența masei adipoase;
• Provoacă dispariția aspectului de coajă de portocală și eliminarea celulitei;
• Oferă o bună oxigenare și revascularizare a țesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculației periferice și al drenajului lichidelor stagnante;
• Îmbunătațește tonusul și elasticitatea pielii.

O ședință de tratament durează 90 de minute. Tratamentul este localizat, lucrându-se pe zonele cu probleme circa 60 minute cu cavitație și vacuum, acesta din urmă având acțiune drenantă. Ultima parte a tratamentului este drenajul limfatic prin presoterapie. Frecvența recomandată este de o ședință la 4-5 zile. După a patra ședință de tratament se poate observa o reducere evidentă a masei adipoase.

Recomandăm persoanelor care efectuează tratamentul de cavitație să nu consume grăsimi cu o zi înainte de ședintă și să țină o dietă bazată numai pe alimente cu un conținut mic de grăsimi, iar la terminarea ședinței să bea doi litri de apă.

Programari telefonice