66081192 701844130276319 7835288205069910016 N

Informează-te despre aparate și tehnologii

Ca în orice domeniu, și când vine vorba de aparatele și tehnologiile de epilare definitivă, o calitate superioară presupune un preț mai mare decât una inferioară. 

De aceea, înainte de a alege aparatul și tehnologia cu care va fi aplicată epilarea definitivă, e bine să ai în vedere următoarele aspecte:

 • un aparat performant realizează un tratament cu rezultate durabile în loc de mai multe ședințe costisitoare cu un echipament de calitate inferioară;
 • investițiile semnificative în cercetările și testările necesare creării și obținerii omologării unui echipament de calitate înaltă garantează siguranță și funcționarea la parametri optimi a unui astfel de echipament.

 

DEPILIGHT PRO este un echipament, pentru epilare definitiva laser cu diode 808 nm,  un dispozitiv semiconductor similar cu o diodă cu emisie luminată în care fascicolul laser este creat la joncțiunea diodei. Puterea mare a Depilight PRO pentru epilare definitiva laser cu diode 808 nm (2400 W) și tripla răcire a echipamentului (apă, aer, semiconductori), garantează un tratament sigur, eficiență mare de la prima ședință, confort mărit (fără senzația de arsură) și un număr scăzut de ședințe necesare. Din acest motiv terapia laser diode este numită SHR (Super Hair Removal).

Depilight PRO – epilare definitiva laser cu diode 808 nm

 • Tehnologie nouă, mai multă putere, fară durere!
 • Triplu sistem de răcire
 • Ședințe de tratament mai scurte și mai puține

TEHNOLOGIE LASER – cea mai rapidă metodă de epilare definitivă laser

LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) este un dispozitiv optic care generează un fascicul coerent de lumină. Fasciculele laser au mai multe proprietăți care le diferențiază de lumina incoerentă produsă de LED-terapie sau IPL (lumina intens pulsata):

 • monocromaticitate— un spectru foarte îngust de lungimi de undă;
 • direcționalitate— proprietatea de a se propaga pe distanțe mari cu o divergență foarte mică și, ca urmare, capacitatea de a fi focalizate pe o arie foarte mică;
 • intensitate— unii laseri sunt suficient de puternici pentru a fi folosiți la tăierea metalelor.

Ce reprezinta EPILAREA CU LASER?

 

Este o procedura Sigura, Eficienta, Rapida si Nedureroasa de indepartare definitiva a firelor de par nedorite si cel mai eficient tratament impotriva foliculitei, care se poate face in orice anotimp si pe orice tip de piele.

In comparatie cu alte Proceduri, Laserul este unidirectional pe firul de par, fara a afecta pielea. Fascilulele laser au mai multe propietati care le diferentiaza de lumina incoerenta produsa de led sau IPL (lumina intens pulsata):

 • monocromaticitate – un spectru foarte ingust de lungimi de unda
 • directionalitatea – proprietatea de a se propaga pe distante mari cu o divergenta foarte mica si, ca urmare, capacitatea de a fi focalizate pe o arie foarte mica
 • intensitatea – unii laseri sunt suficient de puternici pentru a fi folositi la taierea metalului

Actioneaza de la prima sedinta: dupa doua saptamani de la prima sedinta firele de par vor fi moi, subtiri si vor cadea singure. Dupa urmatoarele 2-3 sedinte vor aparea zone golase, iar firele existente vor fi foarte subtiri si vor cadea progresiv. Dupa a 4-a sedinta progresul va fi tot mai vizibil. Frecventa sedintelor este una la 4 saptamani, atat cat este nevoie. Dupa terminarea sedintelor, va fi nevoie doar de 1-2 sedinte/an, pentru intretinere.

Pentru a avea rezultatele dorite, trebuie sa monitorizam  evolutia dupa fiecare sedinta, si sa continuam cu inca una sau doua sedinte, daca este cazul.

Cu cat parul este mai inchis la culoare (contine mai multa melanina) si este mai gros, cu atat este eliminat mai repede. Parul blond se va elimina mai incet, iar parul alb/carunt si cel roscat natural se poate intampla sa nu fie sesizat de catre unda laser.

Msp 4

Care sunt avantajele epilarii cu laser?

 • aparatul emite impulsuri de energie repetitive si selective, asta insemnand ca tratamentul este rapid, sigur si nedureros
 • pot fi tratate toate zonele corpului: facial, axila, brate, spate, abdomen, lombar, inghinal, interfesier, picioare, gambe.
 • este un tratament recomandat atat doamnelor cat si domnilor
 • este potrivit pentru toate tipurile de piele si fire de par, dar la persoanele cu par saten e cel mai eficient
 • tratamentul poate fi realizat in orice perioada a anului chiar si vara cand pielea ta este bronzata
 • trateaza foliculita pentru ca actioneaza pe lungimea firului de par 
 • sunt necesare in medie 8-12 sedinte, fată de 12-18 sedinte la alte tehnologii
 • dupa terminarea numarului de sedinte potrivit, e nevoie de o sedinta de intretinere odata la 6-12 luni dupa ultima sedinta, depinde de fiecare persoana in parte
 • intervalul intre sedinte este in medie intre 3 saptamani (pentru zonele fetei) si 6 saptamani (zona picioarelor), depinde de zona si de persoana
 • rezultatele sunt vizibile imediat, inca de la prima sedinta se reduce cu aproximativ 30% din par.
 • sedintele au durata mult mai scurta: 5 minute pentru un epilat axila, 20-30 min/sedinta de epilat lung (fata de pana la 2 ore la alte tehnologii).

Recomandări pentru cliente înainte de epilarea definitivă:

 1. părul nu trebuie smuls (ceară/pastă de zahăr/aparat electric/pensat) aproximativ 14 zie înainte de a merge la ședințele de epilare;
 2. este obligatoriu raderea păruluicu o zi înainte de tratament;
 3. când te razi cu lama evită iritarea zonei folosind apă și produse specifice;
 4. în ziua tratamentului, nu se vor aplica creme sau loțiuni pe piele;
 5. obligativitatea informării tehnicianului cu privire la orice medicamente, chiar și vitaminele și suplimentele pe carele consumă;
 6. cu o săptămână înainte și o săptămână după sesiunea cu laser, evită expunerea la soare sau la solar.

 

 

Contraindicatii – clienta are obligatia sa tina cont de contraindicatii si sa anunte personalul salonului:

 

 • Piele recent bronzata/sensibila/arsa, inflamatii, iritatii, leziuni deschise, boli de piele, herpes, acnee vulgara, boli autoimune, zona pe care exista psoriazis, vitiligo, 6 luni dupa electroliza.
 • Antiinflamatoare, antidepresive, aspirina, paracetamol, toate medicamentele fotosensibilizante pentru organism, dezechilibre hormonale.
 • Menstruatie, sarcina, alaptare. Stimulator cardiac, epilepsie, tumori maligne, melanon.
 • Medicamente, suplimente sau vitamine pentru cresterea parului.
 • Se poate face pe foliculita inactiva! Este cea mai recomandata solutie impotriva foliculitei– o data cu firele de par distruse de la suprafata, sunt distruse si cele de sub piele.

 

Îngrijirea pielii după tratamentul de epilare definitivă

✓Dupa procedura de epilare definitiva zona tratata se poate inrosii si umfla. Inflamatia este temporara si de obicei dispare in decurs de cateva ore ( 4-6 ore). Pentru a reduce disconfortul puteti utiliza o lotiune de aloe sau calmarea prin aplicarea compreselor reci.

✓ este interzisa expunerea zonei tratate la soare pana la doua saptamani dupa tratament.

✓ se vor evita dusurile fierbinti, baile lungi, sauna si piscina timp de min 24 ore dupa sedintele de tratament

✓ cateva zile efortul fizic este interzis, deoarece transpiratia excesiva poate afecta pielea tratată cu laser.

✓ nu se vor aplicati crem cosmetice si parfumuri timp de pana la 48 de ore dupa sesiune.

✓ singura metoda de intretinere a parului intre sesiunile de tratament este raderea, de aplicat cat mai rar posibil.

 

Întrebări Frecvente

 

Fie că îți dorești epilare facială, epilare definitivă inghinală, sau epilare definitivă în altă zonă precum axila, procedeul cu laserul dioda este același. Simplă, lipsită de riscuri și disponibilă atât pentru bărbați, cât și pentru femei, epilarea definitivă nu mai este de mult timp un secret sau o procedură ermetică.

Iată ce au întrebat clienții noștri despre epilarea definitivă cu laser.

Ce este epilarea progresiv definitivă cu laser diode 808 nm?

 Este în prezent cel mai bun sistem progresiv de îndepărtare a părului, o procedură sigură, rapidă și nedureroasă, care îndepartează permanent firele nedorite de păr în siguranță, confortabil și fără durere.

În ce zone poți profita de epilarea definitivă cu laser?

Complet sigură și non-invazivă, procedura de epilare cu laser poate fi efectuată la nivelul feței, gâtului, pieptului, brațelor, antebrațelor, spatelui, stomacului, picioarelor și desigur, în zona inghinală.

 Este într-adevăr eficient și permanent?

Tratamentul este cu adevărat eficient și rezultatul durează ani buni dacă este dus până la capăt,fără întreruperi.

Epilarea definitivă cu laser funcționează la fel de bine pe orice tip de păr?

Datorită modului în care funcționează laserul dioda Depilight Pro, prin distrugerea melaninei, cu cât este părul mai închis la culoare, cu atât este mai ușor de tratat. Părul alb, gri-cărunt și natural roșcat nu este indicat pentru epilarea progresiv definitivă pentru că nu interacționează cu unda laser.

Trebuie să mă rad înainte de o sesiune de epilare definitivă?

Când te pregătești pentru procedura de epilare laser, asigura-te că te razi în zona de tratament în seara sau dimineața dinaintea acesteia. Motivul pentru asta este unul ușor de înțeles – se dorește înlăturarea unei cantități cât mai mare de păr pentru ca acesta să absoarbă cât mai puțin din energia laserului. Cu cât mai mare este firul de par, cu atât se va propaga mai mult energia pe parcursul acestuia și aceasta va fi cu atât mai ineficientă.

Ce se întâmplă dacă aștepți prea mult între ședințe?

Dacă aștepți prea mult între sesiunile de epilare laser, foliculii nu vor fi suficient de afectați pentru a preveni creșterea părului. Vei observa o rarefiere inițială, dar rezultatele vor dispărea cu timpul și nu va mai dura mult până părul va începe să crească în ritmul normal.

 Câte ședințe sunt necesare pentru epilarea cu laser?

 Întregul păr de pe corpul uman se află în 3 stadii diferite de creștere și nu este posibilă eliminarea întregii pilozități de pe corp într-o singură ședință.

Durata tratamentului variază și în funcție de vârstă, sex, pigmentul părului și al tenului, de grosimea și de densitatea firelor.

Astfel sunt necesare pentru un tratament complet și corect, în medie, între 8 și 10 ședințe.

 Doare epilarea cu aparatul laser diode 808 nm?

Acesta produce un fascicul de lumină capabil să traverseze pielea într-o fracțiune de secundă, iar pielea nu simte căldură pentru că nu are timp să reacționeze.

Persoana tratată va percepe un confort absolut chiar și pe zonele cele mai delicate.

Atenție! Experiențele anterioare neplăcute cu tehnologia învechită de epilare cu IPL nu au nicio legătura cu tehnologia laser folosită de noi.

 

Persoanele cu dereglări hormonale pot apela la epilarea cu laser?

Numărul de sedințe recomandat persoanelor cu astfel de probleme este mai mare decât în mod normal. Se recomandă o combinație de tratament medicamentos (după o vizită la doctorul specialist) cu epilarea laser.

 

În prezența negilor sau alunițelor se poate efectua tratamentul?

Da, acestea sunt acoperite foarte bine cu un corector alb.

De câte ședințe este nevoie pentru a se vedea rezultatele?

 Rezultatele se văd încă de la prima ședință. Pentru un tratament complet sunt necesare minim 6-8 ședințe pe corp, minim 8-10 ședințe pe față.

 La ce interval de timp se fac ședințele de epilare cu laser?

A doua ședință se face la o lună diferență de prima, apoi se crește intervalul de la 5 până la 8 săptămâni spre finalul tratamentului în funcție de creșterea firului de păr.

Programari telefonice