Contact

Adresă

Program

Salonul Body Safe vă pune la dispoziție servicii de epilare definitivă laser cu aparatul DEPILIGHT PRO care vor aduce rezultate încă de la prima ședință.

Alege pachetul care te avantajează.

Epilare DEPILIGHT PRO

 

DEPILIGHT PRO este un echipament, pentru epilare definitiva laser cu diode 808 nm,  un dispozitiv semiconductor similar cu o diodă cu emisie luminată în care fasciculul laser este creat la joncțiunea diodei. Puterea mare a Depilight PRO pentru epilare definitiva laser cu diode 808 nm (2400 W) și tripla răcire a echipamentului (apă, aer, semiconductori), garantează un tratament sigur, eficiență mare de la prima ședință, comfort mărit (fără senzația de arsură) și un număr scăzut de ședințe necesare.

 • Tehnologie nouă, mai multă putere, fară durere!
 • Triplu sistem de răcire
 • Ședințe de tratament mai scurte și mai puține

Actioneaza de la prima sedinta: dupa doua saptamani de la prima sedinta firele de par vor fi moi, subtiri si vor cadea singure. Dupa urmatoarele 2-3 sedinte vor aparea zone golase, iar firele existente vor fi foarte subtiri si v or cadea progresiv. Dupa a 4-a sedinta progresul va fi tot mai vizibil. Frecventa sedintelor este una la 4 saptamani, atat cat este nevoie. Dupa terminarea sedintelor, va fi nevoie doar de 1-2 sedinte/an, pentru intretinere.

 

Care sunt avantajele epilării cu LASER?

 

 • aparatul emite impulsuri de energie repetitive si selective, asta insemnand ca tratamentul este rapid, sigur si nedureros
 • pot fi tratate toate zonele corpului: facial, axila, brate, spate, abdomen, lombar, inghinal, interfesier, picioare, gambe.
 • este un tratament recomandat atat doamnelor cat si domnilor
 • este potrivit pentru toate tipurile de piele si fire de par, dar la persoanele cu par saten e cel mai eficient
 • tratamentul poate fi realizat in orice perioada a anului chiar si vara cand pielea ta este bronzata
 • trateaza foliculita pentru ca actioneaza pe lungimea firului de par 
 • sunt necesare in medie 8-12 sedinte, fată de 12-18 sedinte la alte tehnologii
 • dupa terminarea numarului de sedinte potrivit, e nevoie de o sedinta de intretinere odata la 6-12 luni dupa ultima sedinta, depinde de fiecare persoana in parte
 • intervalul intre sedinte este in medie intre 3 saptamani (pentru zonele fetei) si 6 saptamani (zona picioarelor), depinde de zona si de persoana
 • rezultatele sunt vizibile imediat, inca de la prima sedinta se reduce cu aproximativ 30% din par.

Recomandări - înainte de epilarea cu laser

 
 1. părul nu trebuie smuls (ceară/pastă de zahăr/aparat electric/pensat) aproximativ 14 zile înainte de a merge la ședințele de epilare;
 2. este obligatoriu raderea păruluicu o zi înainte de tratament;
 3. când te razi cu lama evită iritarea zonei folosind apă și produse specifice;
 4. în ziua tratamentului, nu se vor aplica creme sau loțiuni pe piele;
 5. obligativitatea informării tehnicianului cu privire la orice medicamente, chiar și vitaminele și suplimentele pe care le consumă;
 6. cu o săptămână înainte și o săptămână după sesiunea cu laser, evită expunerea la soare sau la solar.

Contraindicații - clienta are obligația să țină cont de contraindicații și să anunțe personalul salonului:

 
 • Piele recent bronzata/sensibila/arsa, inflamatii, iritatii, leziuni deschise, boli de piele, herpes, acnee vulgara, boli autoimune, zona pe care exista psoriazis, vitiligo, 6 luni dupa electroliza.
 • Antiinflamatoare, antidepresive, aspirina, paracetamol, toate medicamentele fotosensibilizante pentru organism, dezechilibre hormonale.
 • Menstruatie, sarcina, alaptare. Stimulator cardiac, epilepsie, tumori maligne, melanon.
 • Medicamente, suplimente sau vitamine pentru cresterea parului.
 • Se poate face pe foliculita inactiva! Este cea mai recomandata solutie impotriva foliculitei– o data cu firele de par distruse de la suprafata, sunt distruse si cele de sub piele.

Îngrijirea pielii după tratamentul Epilare Definitiva

 

 • Dupa procedura de epilare definitiva zona tratata se poate inrosii si umfla. Inflamatia este temporara si de obicei dispare in decurs de cateva ore ( 4-6 ore). Pentru a reduce disconfortul puteti utiliza o lotiune de aloe sau calmarea prin aplicarea compreselor reci.
 • este interzisa expunerea zonei tratate la soare pana la doua saptamani dupa tratament.
 • se vor evita dusurile fierbinti, baile lungi, sauna si piscina timp de min 24 ore dupa sedintele de tratament
 • cateva zile efortul fizic este interzis, deoarece transpiratia excesiva poate afecta pielea tratată cu laser.
 • nu se vor aplicati crem cosmetice si parfumuri timp de pana la 48 de ore dupa sesiune.
 • singura metoda de intretinere a parului intre sesiunile de tratament este raderea, de aplicat cat mai rar posibil.

De ce să alegi epilare definitiva de la Body-Safe.ro?

  Epilare definitiva este o soluție minunată pentru cei care nu sunt mulțumiți de metodele clasice de îndepărtare a părului nedorit. Dacă nu ești satisfăcută de ceară, de pensetă sau de lamă, atunci epilarea cu laser este o opțiune care merită luată în considerare! Procedura de epilare laser a devenit una din cele mai populare proceduri cosmetice efectuate în Statele Unite și în vestul Europei iar în prezent acest procedeu epilare definitiva câștigă teren în toată lumea.
  Simplificând descrierea, această operație se traduce prin transmiterea unui fascicul de lumină foarte concentrată în foliculii de păr. Pigmentul din foliculi absoarbe lumina, aceasta conducând la distrugerea firului de păr. Laserul poate îndepărta părul nedorit de pe față, picioare, bărbie, spate, braț, subțioară, linia bikinilor dar și alte zone. La Body-Safe.ro oferim 4 pachete, de la zona mică la tot corpul, astfel încât clienții să poată opta cu ușurință pentru cel mai potrivit tratament.

  Printre beneficiile unei ședințe de epilare definitiva merită să amintim precizia procedurii precum și viteza ei. Firele de păr aspre, tari care nu se văd cu ochiul liber sunt vizate de laser, iar pielea nu va fi afectată deloc. Nu este o procedură dureroasă, firele de păr sunt vizate de pulsațiile laserului. Laserul poate îndepărta mai multe fire de păr în același timp. Totul durează câteva secunde. Fiecare zonă a corpului se tratează diferit.
  Astfel, pe micile zone durează aproximativ un minut, iar pentru picioare sau spate poate dura și o oră. Merită menționat de la început că majoritatea pacienților scapă de părul nedorit. Un maxim de șapte ședințe și un minim de trei. Este adevărat că, pentru un rezultat optim, procedura de epilare laser ar trebui repetată ulterior anual sau bi-anual, funcție de caracteristicile fiecărui client. Dar chiar și așa, față de procedeele tradiționale de îndepărtare a părului, avem un interval remarcabil în care nu mai trebuie să mergem la cosmetică!

Cum ne pregătim pentru o ședință de epilare definitiva?

  Epilare definitiva este o procedură complexă, care necesită o pregătire prealabilă în vederea efectuării. În primul rând, chiar înainte de a face programare, ar trebui să verificați cu atenție personalul – este important să aibă acreditările necesare – pentru a efectua procedurile. Dacă doriți să începeți o epilare laser trebuie să numai apelați la epilarea cu ceară. Evitați și folosirea pensetei pentru firele nedorite, iar acestea trebuie să numai facă parte din rutină timp de șase săptămâni înainte de procedură.
  Laserul acționează direct la rădăcina firelor de păr. Evitați, de asemenea, soarele în această perioadă, dar și după tratament. Șase săptămâni sunt suficiente. Poate că este o idee bună să vă programați această operație în afara sezonului cald. Astfel vă puteți alătura grupului de prieteni la plajă vara, având șansa de a etala un corp de invidiat.

  Înainte de tratamentul de epilare laser, trebuie să știți că firele vor fi tunse, ar fi bine să apelați la ei de la salon, pentru că trebuie să fie la câțiva milimetri deasupra pielii. Se folosește uneori un anestezic local extern înainte de procedură. După 20-30 de minute se începe procedura pentru a fi siguri de efectul anestezicului pentru a fi ușor de suportat pulsațiile. Senzația e înțepătură nu este dureroasă, dar unele persoane nu o suportă.
  Apoi echipamentul laser se va ajusta în concordanță cu locația și nuanța părului, dar ținând cont și de sensibilitatea pielii. În concordanță cu laserul utilizat și de zona tratată, este recomandată protecția ochilor. Pentru facilitarea pătrunderii în piele a luminii laser, de multe ori se va folosii un gel special ce are atât rolul de răcire cât și de protecție a pielii. Unele cabinete au la dispoziție dispozitive medicale speciale pentru răcirea pielii.

Pentru cine este potrivit procedeul de epilare definitiva laser?

  Epilare definitiva laser nu este potrivită pentru toată lumea. Anumiți factori determină dacă un pacient este sau nu un candidat potrivit pentru tratament. Tonul pielii și culoarea părului sunt factori importanți atunci când ne gândim la abordarea. Majoritatea cabinetelor oferă o consultație prealabilă, gratuită uneori, în care se evaluează cât de adecvat este tratamentul pentru pacient. Anumite elemente micșorează substanțial eficiența tratamentului. Dintre acestea subliniem persoanele cu părul roșcat, blond sau alb.
  Aceste culori de păr răspund slab, în unele cazuri deloc, datorită nivelului scăzut de pigmenți prezent în păr. Subliniem faptul că firele de păr au cicluri de dezvoltare: creștere, regresie, odihnă și cădere. Procedeul de epilare definitiva laser funcționează cel mai bine atunci când firul de păr este in faza de creștere activă. Ceea ce explică de ce avem nevoie de mai multe ședințe pentru rezultate permanente, deoarece nu toți foliculii sunt în aceeași fază în același timp.

  Tratamentul de epilare definitiva laser nu are restricții de vârstă. Cu toate acestea, nu se recomandă începerea tratamentului înainte de pubertate, deoarece modificările hormonale specifice acestei perioade pot afecta și stimula creșterea părului. Limita superioara de vârsta nu există, dar trebuie consemnat că persoanele cu părul alb vor avea șanse de succes diminuate în acest tip de procedură. Oricum, după câteva zile până la câteva săptămâni, vom vedea primele efecte ale tratamentului.
  Firele de păr nedorite vor începe să cadă, având rădăcina slăbită. În anumite cazuri întregul tratament durează 6 ședințe, dar avem și persoane care au nevoie de un tratament mai lung. După finalizarea tratamentului urmează de cele mai multe ori ședința de întreținere, care se poate repeta la șase luni sau la un an, funcție de particularitățile fiecărui pacient. În acest moment procedeul de epilare definitiva laser este cel mai eficient, cu un minim de durere la aplicare.

Call Now ButtonSună acum