Masaj Anticelulitic Bucuresti, Piata Victoriei


Un masaj anticelulitic contribuie la uniformizarea suprafetei pielii prin inlaturarea depunerilor de tesut adipos, vizibile sub forma umflaturilor inestetice.

Scopul masajului anticelulitic este acela de a remodela aspectul tesutului adipos si de a indeparta celulita intr-o proportie cat mai mare.

Principalul beneficiu al unui masaj anticelulitic este imbunatatirea circulatiei sanguine, ceea ce conduce la reducerea si eliminarea depunerilor grase in timp. Presiunea directa si miscarile circulare elibereaza tensiunea locala de la nivelul muschilor, facilitand buna trecere a fluxului sanguin.


Aparitia celulitei este favorizata de probleme structurale ale fibrelor de colagen din profunzimea dermului, de o circulatie sangvina deficitara la nivelul capilarelor, de dezechilibre ale tesuturilor conjunctive ori de procese locale inflamatorii

Maseurii Body Safe te pot ajuta in lupta contra celulitei. Pentru programari si recomandari accesati pagina de contact. Scapa de celulita nedorita cu un masaj anticelulitic oferit de salonul Body Safe din Piata Victoriei.

Profita de accesibilitatea salonului Body Safe din Piata Victoriei si vino pentru o sesiune de masaj anticelulitic inainte sau dupa serviciu.

Descopera avantajele dovedite ale unui masaj anticelulitic si cu siguranta vei reveni.

Masajul vine in ajutorul circulatiei sanguine de la nivelul pielii

Daca reteaua de fibre de colagen ar fi uniforma, atunci nu ar mai exista aceste probleme estetice. Asta face si masajul anticelulitic. Acesta activeaza sangele din arteriole care aduce oxigen si imbunatateste circulatia din capilarele venoase, prin care sunt indepartate bioxidul de carbon si produsii secundari metabolici.

Tehnicile de masaj folosite pentru combaterea celulitei

Cremele anticelulitice pe care le folosim in salonul nostru amplifica efectul masajului anticelulitic. Aplicam inclusiv creme cu efec termic, care incalzesc suplimentar zona ce urmeaza a fi masata, influentand pozitiv metabolismul celular.

Sedintele noastre de masaj anticelulitic se concentreaza pe zonele afectate sau pe zonele in care poate aparea celulita - fese, solduri, coapse, abdomen, picioare. Vei sta relaxat/a pe o masa speciala de masaj, intr-o camera in care beneficiezi de tot confortul si de intimitatea dorite.

Trebuie sa stii ca masajul anticelulitic este un masaj profund, adanc, si in unele cazuri, putin dureros. Terapeutul nostru va incepe pregatirea pentru masaj folosind o crema anticelulitica sau ulei cu care va unge zonele ce urmeaza a fi masate.

Se trece apoi la miscari usoare de framantare, care au rolul de incalzire a pielii si de a aduce un flux sporit de sange. In acest scop, terapeutul isi foloseste palmele si chiar antebratele pe zonele mai largi.

In continuare, se aplica miscari de ciupire, care se pot realiza cu degetele sau cu palma intreaga. Aceste miscari mobilizeaza grasimea si sparg celulele adipoase. Ulterior, terapeutul poate aplica miscari de presare cu pumnii si miscari de rasucire care se fac de cele mai multe ori cu ambele maini, ori miscari in S in care pielea este trasa cu mainile in sensuri opuse.

Rezultate vizibile si durabile se obtin dupa mai multe sedinte de masaj anticelulitic, astfel ca numarul de sedinte este stabilit in functie de gravitatea problemei si deci, de la caz la caz.

Masajul reduce cantitatea de grasime subcutanata

Un alt factor prin care masajul anticelulitic ajuta consta in reducerea cantitatii de grasime subcutanata. Aspectul neplacut este diminuat atunci cand se reduce cantitea de grasime din celulele adipoase dispuse in reteaua de fibre de colagen. Acest lucru se realizeaza prin doua mecanisme diferite:
masaj anticelulitic

Actiune mecanica

Maseurul efectueaza aceasta actiune prin masarea in adancime, care ajuta la spargerea celulelor adipoase, fara a afecta in vreun mod reteaua vaselor capilare sanguine. Prin spargerea adipocitelor, grasimea este eliminata din tesut prin fluxul sanguin si in special prin circuitul limfatic. Desi o parte din adipocite se vor reface, o parte sunt distruse definitiv si sunt eliminate prin circulatia sanguina si prin sistemul limfatic.

Stimularea metabolismului la nivel celular

Al doilea mecanism de reducere a cantitatii de grasime subcutanata are loc prin stimularea metabolismului la nivel celular. Mai exact, celulele din zona masata isi cresc catabolismul, consumand astfel mai multa energie, consumand implicit din rezervele de grasime din celulele adipoase. Astfel spus, masajul anticelulitic de profunzime stimuleaza inclusiv celulele musculare de sub derm sa consume energie, sub reteaua de fibre de colagen.

Sa recapitulam, asadar, avantajele masajului anticelulitic:

  • - stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui in zonele afectate;
  • - stimuleaza si imbunatateste circulatia limfatica atat in zonele afectate, cat si in cele invecinate;
  • - contribuie la refacerea retelei din fibre de colagen;
  • - reduce numarul de celule adipoase;
  • - tonifica si mareste elasticitatea muschilor si a pielii;
  • - mai elimina din grasimea depusa in zonele afectate;
  • - diminueaza sau elimina celulita.

Poti face o programare pentru o sedinta de masaj anticelulitic aici.

Programari telefonice