Masaj de relaxare Bucuresti


Masaj de relaxare, cel mai popular tratament, un masaj clasic in care se folosesc tehnici variate de aplicare de presiune ideala pentru relaxare si calmare.
Un adevarat rasfat necesar in centrul Bucurestiului, Piata Victoriei. Scopul major al unui masaj de relaxare este de a ne scapa de stres si de a ne ajuta sa avem o stare de bine.Despre masajul de relaxareCe este un masaj de relaxare clasic?


Acest tip de tratament este cea mai populara optiune intrucat se aseamana foarte mult cu ceea ce majoritatea se asteapta de la un masaj, de aceea este optiunea cea mai potrivita oricarei persoane, indiferent de preferinte si de varsta.


In masajul de relaxare se utilizeaza un mix de 5 manevre diferite pentru a obtine relaxarea atat fizica cat si mentala. Tipurile diferite de miscari precum si presiunea variata pe care terapeutul le utilizeaza, garanteaza o stare de relaxare si eliberarea stresului si tensiunii din corp.De ce sa alegi masajul clasic de relaxare?


Acest tip de tratament este unul dintre cele mai recomandate daca nu ai mai beneficiat pana acum de masaj terapeutic sau daca nu esti inca sigur ce tipuri de miscari si presiune preferi. De asemenea, masajul de relaxare este recomandat celor care sufera de dureri musculare sau articulare, sau pur si simplu daca iti doresti sa te relaxezi si sa te rasfeti cu un masaj.


Care sunt principalele beneficii ale unui masaj de relaxare?

  • Reduce durerile articulare si musculare;
  • Imbunatateste circulatia sangvina;
  • Calmeaza si relaxeaza muschii incordati;
  • Reduce stresul emotionat si fizic;
  • Reduce durerile de spate;

La ce sa te astepti cand primesti un masaj de relaxare?


  • La o stare generala imbunatatita;
  • La reducerea stesului fizic si emotional datorita personalului bine calificat in acest domeniu.

  • Terapeutele de la Body Safe Salon sunt calificate si specializate in tehnicile de masaj de relaxare, astfel incat au cunostinte cuprinzatoare ale functionarii corpului si muschilor.

    Sedinta de masaj de relaxare dureaza 50 de minute, dar exista si optiunea redusa la 30 minute pentru cei care nu au timp suficient la dispozitie. Exista si varianta extinsa de 100 minute pentru cei care isi doresc sa se relaxeze si sa se simta bine cat mai mult timp.

Cat costa o sesiune de masaj de relaxare?

O sedinta de 50 minute costa 80 lei pentru femei, respectiv 100 lei pentru barbati.
Avem o ofera activa pentru masaj de relaxare, fiecare a 5-a si a 10-a sedinta de masaj relaxare este gratuita. Fa-ne o vizita pentru a intra in posesia cardului de reduceri si afla mai multe despre ofertele noastre active aici.


Cum ma pot programa pentru un masaj de relaxare?


Programarile pentru masaj de relaxare sunt disponibile 6 zile pe saptamana. De multe ori avem disponibilitate pentru a te programa in aceeasi zi. Pentru a programa o sedinta de masaj de relaxare suna acum la 0755 963 153. Salonul nostru este deschis de luni pana vineri, de la ora 13 la ora 21.00, iar sambata de la ora 10.00 la 17.00. Vom gasi impreuna momentul potrivit pentru a ne face o vizita. Poti de asemenea sa te programezi online pentru un masaj de relaxare aici.

Programari telefonice