Masaj sportiv


Inca din antichitate, medicul Galenus (medicul imparatului roman Marcus Aurelius) a recomandat masajul pentru gladiatori, inainte si dupa lupta din arena. Metoda a fost probata si imbunatatita de-a lungul timpului pana in zilele noastre, cand activitatea sportiva este insotita de masaj, efectuata inainte si dupa efortul sportiv.
In functie de scopul folosit in activitatea sportiva, masajul poate fi clasificat in:

1. Masaj in scop fiziologic
2. Masaj terapeutic

1. Masajul fiziologic in functie de momentul efectuarii, poate fi impartit astfel:
a. Efectuat in perioada pregatitoare;
b. Efectuat in perioada competitionala;
c. Efectuat inainte de concurs;
d. Efectuat intre probe;
e. Efectuat dupa concurs;
f. Efectuat in perioada de refacere si recuperare medicala


2. Masajul terapeutic se imparte in:
a. In tratamentul functional;
b. In tratamentul recuperator;
c. In leziunile tesuturilor moi periferice;
d. In leziuni musculare si ale tendoanelor;
e. In accidente ale articulatiilor.

Masajul sportiv este o parte integrata in cadrul serviciilor oferite de salonul Body Safe.Te putem ajuta sa iti reducem disconfortul si durerile generate de o accidentare sportiva.

Cine poate beneficia de masaj sportiv?


Fie ca esti un atlet competitiv sau un practicant pasionat si entuziast al sportului, poti simti beneficiile masajului sportiv. In ciuda termenului “masaj sportiv”, cu siguranta nu este nevoie sa fii un entuziast al sportului pentru a simti toate beneficiile acestui tratament. Redescopera tonusul proaspat, recastigi energia necesara pe masura ce iti imbunatatesti calitatea vietii.

Ce implica masajul sportiv?Masajul sportiv este in mod clasic un tip de masaj ferm si poate fi destul de intens. Terapeutii nostri calificati vor individualiza fiecare sedinta pe masura nevoilor si preferintelor fiecaruia. Sedinta de masaj sportiv dureaza 45 de minute. Terapeutii de la Body Safe Salon sunt calificati si specializati in tehnicile de masaj sportiv, astfel incat au cunostinte cuprinzatoare ale functionarii corpului si muschilor. (Precizam ca nu au trecut doar printr-un curs de masaj de weekend, astfel iti reasiguram faptul ca esti pe maini bune!)

Cum ma pot programa pentru un masaj sportiv?


Programarile pentru masaj sportiv sunt disponibile 6 zile pe saptamana. De multe ori avem disponibilitate pentru a te programa in aceeasi zi. Pentru a programa o sesiune de masaj sportiv suna acum la numarul de telefon 0755963153. Programul de lucru in salonul nostru este de luni pana vineri, in intervalul orar 13.00-21.00 si sambata intre orele 10.00-17.00. Vom gasi impreuna momentul potrivit pentru a ne face o vizita. Poti de asemenea sa te programezi online pentru un masaj sportiv aici.

Cat costa o sesiune de masaj?


O sesiune de 45 minute costa 110 lei. Avem o ofera activa pentru masaj sportiv, fiecare a 5-a si a 10-a sedinta de masaj sportiv este gratuita. Fa-ne o vizita pentru a intra in posesia cardului de reduceri si afla mai multe despre ofertele noastre active aici.

Cum ma poate ajuta masajul sportiv?


Fiecare tip de masaj este diferit, terapeutii nostri pot folosi o gama larga de tehnici personalizate in functie de preferintele tale.
Cu ajutorul masajului sportiv poti:
• reduce durerile musculare dupa o activitate sportiva;
• reduce durerile recurente de zi cu zi;
• imbunatati performanta sportiva
• atinge potentialul fizic de care ai nevoie;
• preveni accidentarile;
• mentine corpul intr-o stare buna;
• imbunatati timpul de recuperare dupa o activitate fizica;
• optimiza programul de exercitii fizice;
• imbunatati timpul de recuperare dupa o accidentare;
• faciliteaza reintoarcerea la activitatea sportiva;
• ajuta sa te bucuri de viata de zi cu zi fara dureri.

Specialistii terapeuti in masaj ai Salonului Body Safe lucreaza indeaproape cu fizioterapeuti, terapeuti sportivi si echipe de reabilitare pentru ca tu sa beneficiezi la maxim de cunostintele si exprienta lor indelungata. Chiar daca durerile si disconfortul sunt rezultatul unei vieti ocupate si stresante sau se datoreaza unei activitati sportive intense, echipa noastra de terapeuti te vor ajuta sa reduci stresul vietii cotidiene si de asemenea sa te simti mai relaxat si pregatit sa faci fata unei vieti active.

Programari telefonice