Presoterapia este echivalentul unui masaj de drenaj limfatic efectuat de mâinile pricepute ale unui terapeut. Funcția de bază a aparatelor de presoterapie este de a îmbunătați circulația sanguină și limfatică a picioarelor, a brațelor și a taliei prin umflarea și dezumflarea camerelor aflate în costumul de presoterapie.

Tehnica de presodrenaj limfatic este folosită în tratarea insuficienţei sistemului venos şi limfatic cât şi pentru îmbunătăţirea problemelor legate de picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor şi retenţia de apă în ţesuturi. Aceasta reactivează circulaţia sanguină şi limfatică, stimulând drenajul şi implicit eliminarea toxinelor acumulate în organism. Asociată cu alte terapii cum ar fi cavitaţia sau electrostimularea, este un tratament ideal pentru a optimiza rezultatele împotriva celulitei, a acumulărilor adipoase și a retenției de lichide.

Aparatul funcționează prin compresia blândă și diferențiată a aerului în fiecare cameră de tratament. Acesta are programe de drenaj limfatic presetate, cu o durată a unui tratament complet de 45 minute. Un tratament complet de presodrenaj limfatic presupune un ciclu de 10-15 şedinţe, efectuate cu regularitate, câte 2-3  şedinţe pe săptămână.

Show Buttons
Hide Buttons