Tratament Vacuum Piata Victoriei


Vacuum-ul este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei. Acesta reușește spargerea și antrenarea celulelor grase care dau aspectul de ,,coajă de portocală".
Procedura constă într-un masaj de tip aspirație, în urma căruia este îmbunătățit vizibil aspectul pielii afectate de celulită. Astfel, se elimină stratul de grăsime subcutanată, apa reținută în țesuturi, precum și toxinele, favorizându-se drenajul limfatic și eliminând celulita.

Practic, terapia cu vacuum este un profund masaj al țesuturilor cutanate care dislocă grăsimile ce provoacă inestetica celulită și ajută la eliminarea lor prin drenaj limfatic. Tratamentul cu vacuum este recomandat în toate tipurile de celulită – fibroasă, edematoasă, mixta, în orice grad de avansare de la I – IV.
Prin adâncimea la care lucrează, acesta reușește să spargă micro și macro nodulii celulitici, ajutând de asemenea la dispariția aspectului de coajă de portocală chiar după primele 2-3 ședințe.

O ședință durează 20 sau 30 minute, iar la sfârșitul ei recomandăm efectuarea unei ședințe de presoterapie. Efectele sunt vizibile încă de la prima ședință, însă pentru un rezultat durabil în timp sunt necesare între 6 și 10 ședințe. Acestea se pot efectua zilnic, însă dacă apar vânătăi, se recomandă o zi pauză.

Programari telefonice