MASAJ DE RELAXARE

Masajul de relaxare este cel mai popular tratament, un masaj clasic în care se folosesc tehnici variate de aplicare a presiunii ideale pentru relaxare și calmare.
Scopul major al unui masaj de relaxare este de a ne scăpa de stres și de a ne ajuta să avem o stare de bine.

MASAJ ANTICELULITIC

Masajul Anticelulitic contribuie la uniformizarea suprafeței pielii prin înlăturarea depunerilor de țesut adipos, vizibile sub forma umflăturilor inestetice.

Scopul masajului anticelulitic este acela de a remodela aspectul țesutului adipos și de a îndepărta celulita într-o proporție cât mai mare.

MASAJ DE RELAXARE MASCULIN

Masajul de relaxare masculin te va ajuta sa elimini oboseala acumulată zilnic și să îți menții starea de bine pe tot parcursul zilei.

MASAJ TERAPEUTIC

Masajul terapeutic este un tip de masaj eficient care ajută la îmbunătățirea sănătății generale, la  stimularea relaxării și la reducerea tensiunii în ceea ce privește stresul emoțional.

MASAJ FACIAL

Masajul facial este un tratament ce implică stimularea punctelor de presiune pe față, gât și umeri. Masajul facial este un tratament care ajută la promovarea pielii sănătoase, relaxând în același timp mușchii feței.

MASAJ SPORTIV/DEEP TISSUE

Masajul sportiv/ Deep tissue este o tehnică de masaj care este utilizată în principal pentru a trata problemele musculare, cum ar fi contracturile musculare și leziunile sportive.

Aceasta implică aplicarea unei presiuni susținute folosind mișcări lente și profunde pentru a viza straturile interioare ale mușchilor și țesutului conjunctiv.

DRENAJ LIMFATIC TOTAL

Drenajul Limfatic este un tip special de masaj, care ajută la buna funcționare a sistemului limfatic, având beneficii deopotrivă medicale și estetice.

Punând în mișcare limfa, drenajul limfatic accelerează eliminarea toxinelor și procesul natural de regenerare al organismului.

DRENAJ LIMFATIC PARȚIAL

Experții Body Safe te vor ajuta să elimini toxinele și să reduci retenția de apă prin acționarea ganglionilor limfatici prin tehnici speciale manuale.

MASAJ REFLEXOGEN (REFLEXOTERAPIE)

Reflexoterapia are ca scop eliminarea toxinelor și stimularea funcțiilor înregului organism.

Organele au câte un punct reflex corespondent în talpa piciorului. După câteva ședințe de reflexoterapie organul afectat va fi din nou sănătos și circulația sângelui va redeveni normală.

Call Now ButtonSună acum