Contact

Adresă

Program

MASAJ DE RELAXARE

Masajul de relaxare este cel mai popular tratament, un masaj clasic în care se folosesc tehnici variate de aplicare a presiunii ideale pentru relaxare și calmare.
Scopul major al unui masaj de relaxare este de a ne scăpa de stres și de a ne ajuta să avem o stare de bine.

MASAJ ANTICELULITIC

Masajul Anticelulitic contribuie la uniformizarea suprafeței pielii prin înlăturarea depunerilor de țesut adipos, vizibile sub forma umflăturilor inestetice.

Scopul masajului anticelulitic este acela de a remodela aspectul țesutului adipos și de a îndepărta celulita într-o proporție cât mai mare.

MASAJ DE RELAXARE MASCULIN

Masajul de relaxare masculin te va ajuta sa elimini oboseala acumulată zilnic și să îți menții starea de bine pe tot parcursul zilei.

MASAJ TERAPEUTIC

Masajul terapeutic este un tip de masaj eficient care ajută la îmbunătățirea sănătății generale, la  stimularea relaxării și la reducerea tensiunii în ceea ce privește stresul emoțional.

MASAJ FACIAL

Masajul facial este un tratament ce implică stimularea punctelor de presiune pe față, gât și umeri. Masajul facial este un tratament care ajută la promovarea pielii sănătoase, relaxând în același timp mușchii feței.

MASAJ SPORTIV/DEEP TISSUE

Masajul sportiv/ Deep tissue este o tehnică de masaj care este utilizată în principal pentru a trata problemele musculare, cum ar fi contracturile musculare și leziunile sportive.

Aceasta implică aplicarea unei presiuni susținute folosind mișcări lente și profunde pentru a viza straturile interioare ale mușchilor și țesutului conjunctiv.

DRENAJ LIMFATIC TOTAL

Drenajul Limfatic este un tip special de masaj, care ajută la buna funcționare a sistemului limfatic, având beneficii deopotrivă medicale și estetice.

Punând în mișcare limfa, drenajul limfatic accelerează eliminarea toxinelor și procesul natural de regenerare al organismului.

DRENAJ LIMFATIC PARȚIAL

Experții Body Safe te vor ajuta să elimini toxinele și să reduci retenția de apă prin acționarea ganglionilor limfatici prin tehnici speciale manuale.

MASAJ REFLEXOGEN (REFLEXOTERAPIE)

Reflexoterapia are ca scop eliminarea toxinelor și stimularea funcțiilor înregului organism.

Organele au câte un punct reflex corespondent în talpa piciorului. După câteva ședințe de reflexoterapie organul afectat va fi din nou sănătos și circulația sângelui va redeveni normală.

Beneficiile unui masaj de relaxare de la Body-Safe.ro

  Masaj de relaxare efectuat de către un terapeut Body-Safe.ro care își folosește ușor mâinile. Urmărind musculara corpului oferă o senzație fantastică. Masarea ușoară de la masaj de relaxare împreună cu mișcările constante și lungi, unele chiar ritmice, aduc o sumă de beneficii sănătății generale și stării de bine a pacientului. Acest masaj este un tehnică care va relaxeza pacientul și va calma durerile. Tratamentul ar trebui să implice întregul corp, iar în timpul său nu ar trebui să apară senzații dureroase.
  Masajul calmează sistemul nervos, reduce totodată durerea și, implicit stresul. Mișcările continue și masarea perfectă a pielii au un efect benefic asupra circulației periferice, asupra mâinilor și picioarelor. Oferă totodată o eliminare a toxinelor din organism și a deșeurilor din celule. Acest lucru va îmbunătăți tonusul pielii și, la rândul său, va grăbii vindecarea leziunilor țesuturilor.

  În cazul în care rutina zilnică implică o muncă sedentară, cum multe ore petrecute la birou în poziția șezut, apariția tensiunilor musculare este numai o problemă de timp. Aceste tensiuni, împreună cu durerea generată de ele, pot fi reduse sau chiar eliminate printr-un masaj de relaxare de preferință săptămânal. Dacă aveți probleme cu umărului, masajul de relaxare vă va ajuta prin mișcări ferme să elimine tensiunea de la nivelul mușilor și veți putea să scăpați de blocaj.
  Problemele de postură sunt foarte dese, mai ales la peroanele care petrec mult timp de scaun, la birou, iar masajul este cel mai indicat pentru aceste persoane. De asemenea, masajul reduce foarte mult oboseala musculară cauzată de suprasolicitarea în timpul exercițiilor fizice. Mișcărilor continue, uneori destul de dense asupra musculaturii la eliminarea durerii și ajută acidul lactic să circule din nou. Se reduce semnificativ disconfortul muscular, iar recuperarea va fi mult mai rapidă.

Cum funcționează o ședință de masaj de relaxare? Este benefic un masaj anticelulitic?

  Masaj anticelulitic poate îmbunătății aspectul celulitei prin drenarea excesului de lichid corporal, redistribuirea celulelor adipoase și îmbunătățirea circulației. Cu toate acestea, masajul nu va vindeca celulita ci doar îi va îmbunătății aspectul, rezultatele nefiind de durată și având tendința să dispară după renunțarea la masaj. Chiar în rândul cercetătorilor din domeniu medical cei mai optimiști, rezultatele masajului neînsoțit de un tratament adecvat nu va dura mult.
  Pe de altă parte, în timp ce masajul va avea un efect mai mare sau mai mic asupra celulitei, acționând pentru o perioadă mai mică sau mai mare de timp, acesta va avea incontestabil un efect benefic asupra sănătății. Masajul ajută la relaxarea sistemului muscular, reduce încordarea și durerea musculară și tonifică organismul. Un astfel de masaj cu drenaj limfatic, care folosește o presiune ușoară pentru a ajuta sistemul limfatic să dreneze fluidele și toxinele are de cele mai multe ori efecte asupra celulitei.

  Un alt tip de masaj anticelulitic eficient este cel care aplică presiune asupra ligamentelor, tendoanelor și țesuturilor care conectează mușchii cu pielea. Subliniem că acest tip de masaj trebuie asociat cu un tratament medical, exerciții fizice și o dietă corespunzătoare. Pentru că celulita se dezvoltă pe anumite tipare, ca alimentația bogată în grăsimi, consumul de alcool sau sedentarismul. Fără să fie un remediu, masajul anticelulitic coroborat cu o dietă sănătoasă, exerciții fizice și plimbări în aer liber poate contribui la diminuarea celulitei.
  În anumite cazuri întâlnim situații în care celulita este dată de disfuncții hormonale, de aceea este foarte important ca la apariția primelor semne să se efectueze un set de analize. Și chiar dacă masajul nu elimină total celulita, acesta ar putea îmbunătăți temporar aspectul pielii și o poate face mai puțin vizibilă. Masajul are multe beneficii pentru sănătate, așa că ar merită inclus în stilul tău de viață.

Tot ce trebuie să știți despre masaj terapeutic

  Masaj terapeutic poate elibera stresul, poate calma mușchii și poate calma durerea. Efectuată de un maseur specializat, terapia prin masaj implică utilizarea diferitelor tehnici pentru a acționa asupra mușchilor corpului nostru. Masajul poate elibera stresul și tensiunea, poate ameliora simptomele, vindeca rănile și poate ajuta organismul să fie relaxat. Astfel, masajul Suedez reprezintă o soluție clasică de relaxare, se aplică întregului corp iar atingerea acestuia este blândă, acționând în mod delicat asupra mușchilor și influențând favorabil sistemul nervos, cu beneficii asupra stării emoționale.
  O abordare diferită este întâlnită la masajul profund al țesuturilor. Acesta este se adresează cu precădere persoanelor care petrec mult timp la volan, la birou sau sunt implicați în alte tipuri de activități sedentare. Presiunea pusă pe mușchi si tendoane eliberează tensiunile acumulate, eliminând durerile musculare și oferind o stare de bine.

  Studiile arată că starea de calm generată de un masaj terapeutic reduce anxietatea și mai ales stresul cotidian. O ședință de masaj poate scădea nivelul hormonilor de stres din organism și poate crește nivelul de serotonină și dopamină; neuro-transmițătorii sunt cunoscuți ca stabilizatori ai stării de spirit. Cele două sisteme sunt puternic influențate de masaj. Sistemul nervos simpatic sugerează acțiunea în situații aflate la limită pentru noi și unul parasimpatic, axat pe activitățile zilnice.
  Alte studii arată că terapia prin masaj aduce beneficii celor cu insomnie. Dar are acțiune benefică și asupra persoanelor aflate la menopauză. Și foarte important de subliniat, un tip de masaj nu îl exclude pe celălalt. Un terapeut folosește o combinație de tehnici pentru a vă ajuta să vă relaxați, să scăpați de mușchii încordați și să vă puteți dedica în activităților preferate.

Sună acum