DERMOCELL

Dermocell presupune una dintre cele mai eficiente și avansate tehnologii împortiva celulitei și redefinirea conturului corporal. Cu ajutorul celor două role mobile ce lucrează concomitent cu forța de aspirație a vacuumului, cât și a puterii luminii laser eficiența tratamentului este mult mai mare, obținând rezultate semnificative într-un timp foarte scurt.

Costumul pentru Dermocell se va achita separat, prețul costumului fiind 100 lei.

VIBROMASAJ

Vibromasajul presupune aplicarea automată a tehnicilor de masaj asupra structurii musculare și a țesuturilor moi ale corpului. Mai exact tehnici de constrângere, fricționare, frământare, presare, produse prin intermediul vibrațiilor emise. Astfel sunt realizate diferite tipuri de masaj: anticelulitic, drenaj limfatic, spargere a micro și macro nodulilor celulitici, fermitate musculară, peeling.

ÎMPACHETĂRI CU INFRAROȘU

Împachetările cu infraroșu la tunel sau la termocuvertă este o procedură remodelatoare pentru slăbire rapidă, pentru eliminarea toxinelor din organism, îmbunătățirea aspectului pielii cât și a circulației sangvine.

LIPOLASER

Lipolaserul reprezintă o terapie non-invazivă și nedureroasă de remodelare corporală, de slăbire, lipsită de efecte secundare. Efectul principal al terapiei cu Lipolaser constă în reducerea țesutului gras din zona tratată, efect vizibil chiar și după prima ședință.

CAVITAȚIE

Cavitația este o procedură eficientă și sigură care ajută la slăbirea localizată, astfel pierzându-se centimetri la fiecare ședință și eliminându-se definitiv depozitele de grăsime de pe șolduri, abdomen, coapse, fese sau brațe.

VACUUM

Vacuumul este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei. Procedura constă într-un masaj de tip aspirație, în urma căruia este îmbunătățit vizibil aspectul pielii afectate de celulită. Astfel, se elimină stratul de grăsime subcutanată, apa reținută în țesuturi, precum și toxinele, favorizându-se drenajul limfatic și eliminând celulita.

RADIOFRECVENȚĂ

Radiofrecvența este un tratament non-invaziv ce constă în aplicarea undelor de radiofrecvență cu efect de încălzire a dermei, favorizând crearea de colagen, folosit în lupta împotriva celulitei, vergeturilor și a lipsei tonusului cutanat.

ELECTROSTIMULARE

Electrostimularea este o formă pasivă de slăbit, o ședință de 50 minute echivalând cu câteva ore petrecute în sala de fitness. Acest tratament este ideal pentru întărirea și definirea musculaturii, ajutând la arderea grăsimilor aflate în exces și pierderea în centimetri.

PRESOTERAPIE

Presoterapia este asemănătoare cu un masaj de drenaj limfatic efectuat de un terapeut priceput. Costumul de presoterapie umflă și dezumflă camerele din interior astfel încât la sfârșitul tratamentului rezultatele se vor simți imediat.

Call Now ButtonSună acum