Contact

Adresă

Program

Body Safe masa masaj

Masaj cu bambus

In urma sedintelor de masaj cu bambus, te bucuri de beneficii extraordinare ce tin atat de ordinul estetic, cat si de sanatate.

Aceasta procedura corporala non – invaziva este recomandata tuturor persoanelor, indiferent de varsta. Un masaj cu bambus se poate incepe de la varsta de 14 ani si continua pana la 60+.

Asadar, inclusiv persoanele in etate pot apela, periodic, la masajele cu bete de bambus, acestea din urma contribuind la imbunatatirea vizibila a circulatiei sangvine, dar si a tonusului pielii.

Betele de bambus de diferite dimensiuni sunt alternate in functie de particularitatile individuale, in functie de tipul de tesut si de calitatea acestuia, de problemele cu care se confrunta fiecare client in parte.

De ce masaj cu bambus?

Betele de bambus se utilizeaza de mii de ani in procedurile de relaxare, precum si in cele terapeutice. In structura bambusului se regaseste o substanta  – silica, aceeasi cu cea din corpul nostru – cu o compozitie bogata in minerale, calciu si magneziu, care sustin frumusetea si aspectul tonifiat al pielii.

In masaj, sunt folosite portiuni din tulpina plantei, taiate si apoi slefuite, astfel incat sa fie suficient de netede si potrivite pentru buna efectuare a terapiei. Intr-un masaj cu bambus, betele sunt rulate pe zonele care necesita modelare – fese, coapse, picioare, abdomen, talie, etc.

Prin utilizarea corecta a betelor de bambus se realizeaza un drenaj limfatic superior altor metode utilizate in saloanele de infrumusetare, eliminandu-se toxinele din corp si excesul de apa responsabil de umflarea picioarelor si de aspectul denivelat al pielii.

Mai bun decat un masaj clasic anticelulitic

Poate cel mai cunoscut beneficiu al masajului cu bambus consta in remodelarea corporala. Aceasta terapie sustine buna functionare a sistemului limfatic, accelereaza metabolismul celular  si combate eficient si intr-un mod 100% natural retentia de apa.

Un masaj cu bambus este de opt ori mai eficient decat un masaj clasic anticelulitic si nu implica durere.  Atenueaza celulita, ajutand la dizlocarea depozitelor de grasime, in special a celor din zonele greu de lucrat la sala –  flancuri, coapse, solduri si nu numai. In conditiile unui stil de viata echilibrat, masajul cu bambus te ajuta sa previi recurenta celulitei.

Pentru un echilibru perfect trup – minte – spirit

Masajul cu bete de bambus, efectuat prin miscari de rotatie repetitive, este un masaj pentru bunastare, cu beneficii si rezultate nebanuite. El stimuleaza microcirculatia si pune organismul in miscare, ajutandu-l, de asemenea, sa se refaca mai repede dupa un efort fizic.

Stiai ca un masaj cu bambus regleaza ciclul somn – trezire, fiind si un bun remediu pentru persoanele care se confrunta cu insomnia? De asemenea, prin masajul cu bambus se stimuleaza productia de endorfine (cunoscute ca ‘’hormonul fericirii’’), fiind alungate si prevenite starile depresive sau anxioase.

Apeleaza cat mai des la un masaj cu bambus pentru o silueta zvelta, dezintoxicare intensiva a organismului, frumusetea si sanatatea pielii.

Intr-o era dominata de tehnologie si mancare procesata, alege sa te reintorci la simplitatea naturii, orientandu-te spre metode prin care poti evada din ritmul rapid si stresant al vietii. Renunta la stres si neliniste in detrimentul unui masaj cu bambus care sa iti ofere echilibrul si relaxarea de care ai atata nevoie.

Sună acum