Contact

Adresă

Program

tratament criolipoliza bucuresti

Tratament criolipoliza

Criolipoliza

Criolipoliza elimina definitiv grasimea prin inghetare, fara bisturiu!

Criolipoliza este o metoda revolutionara de slabit, o procedura non – chirurgicala si nedureroasa de slabire localizata si reconturare a corpului.

Criolipoliza – ce este si cum functioneaza?

Criolipoliza, alternativa non – invaziva a liposuctiei, reprezinta distrugerea grasimii (lipoliza) prin racire (crio).

Aceasta se realizeaza prin intermediul unui aparat care dispune de un dispozitiv in care este incorporat un soft special si o sonda care aspira pielea si stratul de grasime de sub ea.

Cu aparatul de crioliza, zona tratata este trasa printr-un vacuum, cu scopul de a reduce circulatia sangvina, facilitand, astfel, intreg procesul de criogenare.

Intrucat temperatura din aparat poate ajunge pana la -15 grade Celsius, tesutul adipos ingheata. Se elimina, astfel, grasimea prin criogenare, favorizand slabirea in zonele afectate.

In ce zone ale corpului se poate folosi?

Procesul vizeaza atat zonele mai intinse: abdomenul, soldurile, posteriorul, precum si zonele inguste: bratele, aripioarele.

Criolipoliza poate fi aplicata pe brate, abdomen, coapse, fese, picioare, vizand depozitele de grasime rezistente la dieta si miscare.

Ce se intampla in timpul unei procedurii?

Dupa ce pacientul s-a asezat intr-o pozitie cat mai comoda, terapeutul va aplica pe zona care urmeaza a fi tratata o membrana speciala cu un gel care protejeaza pielea de temperatura foarte scazuta.

Aplicatorul aparatului va trage in cavitatea acestuia tesutul adipos prin acel efect de vacuum care va opri, temporar, circulatia sangvina, favorizand inghetarea celulelor grase. Aparatul ataca doar celulele grase si protejeaza, in schimb, tegumentul, fibrele de colagen si restul tesuturilor.

Se incepe procedura propriu-zisa de criogenare efectuata controlat de catre aparat.

O singura procedura dureaza 40 de minute, timp in care celulele grase situate sub piele (adipocitele) ingheata si mor (apoptoza adipocitara – moartea programata a celulelor).

Dupa tratament, in saptamanile ce urmeaza, se elimina grasimile, reziduurile, printr-un sistem metabolic firesc al organismului, numit si sistem de reciclare. Macrofagii (enzime ale corpului) care au rol de „gunoieri” pentru tesuturile moarte, vor fi atrasi in acel loc si vor descompune celulele in aminoacizi si apoproteine (componente primare), pe care organismul le refoloseste in scopul realizarii functiilor naturale.

La finalul procedurii, aplicatoarele speciale vor elibera tesutul adipos, iar terapeuta va efectua un masaj asupra zonei tratate, asigurand reluarea circulatiei sanguine normale.

Cate sedinte sunt necesare?

Rezultatele apar dupa 15 zile de la prima sedinta, organismul functionand continuu, eliminand acizii grasi distrusi. Rezultate optime pot fi simtite chiar si la 12 saptamani. Celulele adipoase distruse in urma tratamentului nu mai revin.

In functie de fiecare pacient in parte, sunt necesare intre 1 si 3 sedinte, la o distanta intre ele de minimum 30 de zile.

De ce sa optezi pentru criolipoliza?

Beneficii

  • remodelare corporala, acolo unde dietele si exercitiile nu dau rezultate;
  • distruge doare celulele grase, protejand tesuturile invecinate;
  • ajuta la reducerea subcutanata a tesutului adipos prin racire controlata, fara interventii chirurgicale;
  • este posibila reducerea grasimii subcutanate in multe zone de pe corp, in deplina siguranta;
  • o singura cura de tratament poate elimina pana la 25% din tesutul adipos al zonei tratate;
  • este ideala pentru pacientii normoponderali sau cei cu grasime localizata in anumite zone dificile;
  • celulele adipoase distruse nu se mai refac, iar rezultatele se mentin in timp;
  • se imbunatateste circulatia limfatica, aspectul si calitatea pielii;
  • este stimulat metabolismul celular –  un metabolism lent este responsabil pentru kilogramele in plus acumulate.

Daca doresti sa efectuezi o programare pentru o sedinta de tratament cu criolipoliza in Bucuresti, acceseaza pagina de contact.

Sună acum